Tijdens de eindejaarsperiode is onze toonzaal gesloten van 25 december t.e.m. 2 januari.

Logo ACK - Beter Wonen

Waarom samenwerken met lokale partners voor je keuken en interieur loont

Lokale leveranciers voor je keuken en interieur - ACK Beter Wonen

| Delen via: 

Belgische productie en regionale leveranciers zijn belangrijke factoren in het leveranciersbeleid van ACK Beter Wonen. We doen dit heel bewust om efficiënte communicatie mogelijk te maken en een hoogwaardig serviceniveau te kunnen bieden aan onze klanten. Verder past dit ook binnen onze duurzaamheidsfilosofie.

Welke belangrijke punten spelen een rol bij onze keuze voor lokale partners? We zetten het even op een rijtje voor je.

 

Bijdrage aan nationale economie

Door samen te werken met lokale partners dragen we bij aan de economie en werkgelegenheid dicht bij huis.

 

Beperken van uitstoot bij transport

Door materialen en producten lokaal aan te kopen, beperken we de transportafstanden. Dit zorgt ervoor dat er minder schadelijke uitstoot in onze omgeving terechtkomt. Dit is ook een vorm van bijdragen aan een schonere wereld. Minder schadelijke uitstoot door beperkte transportafstanden bij lokale productie van materialen - ACK Beter Wonen

Gevoel van verbondenheid

Samenwerken met lokale partners geeft een gevoel van verbondenheid met onze leveranciers. Samen vormen we één ketting die een prestatie naar de eindklant oplevert. Een sterke en stabiele relatie met leveranciers is cruciaal.

 

Transparantie doorheen de keten

Door productie en samenwerkingen lokaal te houden, hebben we enerzijds een beter zicht op wat waar vandaan komt. Dit speelt ook een belangrijke rol bij kwaliteitscontrole bijvoorbeeld. Bij eventuele problemen kunnen we beter detecteren waar het spaak loopt. Zo kunnen we ook sneller naar een oplossing zoeken.

Lokale productie en samenwerking voor een betere kwaliteitscontrole - ACK Beter Wonen

 

Meer flexibiliteit

Door te kiezen voor regionale partners kunnen we vaak beter inspelen op specifieke wensen of noden van onze klanten. Voor maatwerk is dat bovendien essentieel.

 

Er zijn dus meerdere factoren die we overwegen bij de keuze van onze leveranciers, passend bij onze bedrijfsfilosofie. Ondanks het feit dat we ook met internationale leveranciers te maken hebben, blijft de focus binnen ons familiebedrijf liggen op ‘koop lokaal’.

 

Vertel ons je plannen!

Geen idee waar te beginnen? Of ben je net helemaal voorbereid? We helpen je hoe dan ook graag op weg.

ACK - vertel ons je plannen

Laat je inspireren

Vul onderstaand formulier in en download ons lookbook (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.