Tijdens de eindejaarsperiode is onze toonzaal gesloten van 25 december t.e.m. 2 januari.

Interieurinrichting

Interieurinrichting is een proces waarin niet alleen de ruimte optimaal benut dient te worden, ook hier spelen het comfort en de persoonlijke wensen van de klant een belangrijke rol.

Van bij de ontwerpfase wordt een harmonieus geheel vormgegeven door een bepaalde stijl door te trekken in meerdere ruimtes in huis. Het praktische aspect en het comfort van de gebruiker worden daarbij nooit uit het oog verloren.

De leefruimte, slaapkamer, bureau of dressing brengen op die manier één verhaal, jouw verhaal. Door zorgvuldige keuzes te maken bij het ontwerp en het gebruik van grondig geselecteerde materialen vormt het geheel bovendien ook een duurzaam verhaal. Voor keukens op maat kan je in een andere rubriek terecht.

In samenwerking met onze vaste partners kunnen wij je ook ontzorgen van eventuele bijkomende werken zoals technieken, vloer-, schilder- of plakwerken.

Interieurinrichting voor professionele ruimtes

Naast residentiële woningen hebben we doorheen de jaren ook de nodige expertise opgebouwd voor de inrichting van professionele ruimtes: dokterspraktijken, (thuis)bureau of kantoor. Steeds welkom voor advies en verdere begeleiding!

Interieurinrichting
in tekst en beeld

Laat je inspireren!

nis in notelaar

Creatie open leefruimte in éénzelfde look & feel

Interieurproject te Geraardsbergen
badmeubel in eik fineer

Renovatie keuken en badkamer met naturelle materialen

Interieurinrichting in Borsbeke

Totaalinrichting in landelijke woning met accenten van weleer

Interieurinrichting te Flobecq

Dit zijn maar enkele voorbeelden van projecten rond interieurinrichting, maar er is meer!

Vertel ons je plannen!

Geen idee waar te beginnen? Of ben je net helemaal voorbereid? We helpen je graag op weg!

Hoe wij jouw interieurproject aanpakken

Hoe wij jou stap voor stap begeleiden en ontzorgen: voor, tijdens & na de interieurwerken

Bij een intake gesprek peilen we naar je verwachtingen en levensomstandigheden en ‘lezen’ we de ruimte. In onze showroom kan je materialen ontdekken in onze stalenruimte en opstellingen of indelingen bekijken. Daarnaast zijn er nog veel aandachtspunten om rekening mee te houden tijdens een intake gesprek.

Bij de opmaak van jouw ontwerp houden we rekening met de verschillende factoren die we besproken hebben tijdens het intake gesprek. Een ontwerp wordt door ons bekeken vanuit verschillende invalshoeken en met aandacht voor duurzaamheid, het praktische en het esthetische aspect van de ruimte.

Verder wordt bij ieder ontwerp een overzichtelijke en gedetailleerde offerte opgemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.

Nadat we van jou een ‘go’ gekregen hebben, kunnen de nodige voorbereidingen getroffen worden voor productie en plaatsing.
Eventueel voorzien wij de coördinatie van onze vaste partners voor de technieken of vloerwerken. De eventuele technische plannen voor de ruimte worden opgemaakt door ACK. De plaatsingsdatum wordt tijdig naar jou gecommuniceerd zodat je kan plannen.

De plaatsing is een belangrijke schakel bij jouw interieurproject. Door de vakkundige plaatsing besteden wij ook de nodige aandacht en zorg aan de details in de afwerkingsfase.

Wij staan eveneens garant voor service en dienst na verkoop op door ons geplaatste keukens & interieurs. Klanten kunnen ook steeds rechtstreeks contact opnemen via service@ackkeukens.be

Wij organiseren regelmatig workshops & kookdemo’s in onze toonzaal om vooral de keukenklanten nog meer vertrouwd te maken met hun nieuwe toestellen. Het is ook iedere keer een leuke gelegenheid voor een ervaringsuitwisseling tussen klanten onderling. Hou zeker onze website en social media in de gaten en blijf op de hoogte!

stalenruimte showroom ACK

Bezoek onze showroom

Op zoek naar advies en begeleiding voor jouw project? Wij helpen je graag verder.

Laat je inspireren

Vul onderstaand formulier in en download ons lookbook (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.