Tijdens de eindejaarsperiode is onze toonzaal gesloten van 25 december t.e.m. 2 januari.

Een keuken op maat van jouw dromen

Samenzitten, een glas drinken, ontbijten, … 
De keuken is vandaag veel meer dan alleen maar koken. Het is de plek in huis waar functionaliteit samenvloeit met gemak.

Comfort, energiezuinigheid, materiaalkeuze, benutten van de ruimte,… Een keuken waarin men jarenlang kan genieten vraagt van bij het begin een goed begrip van de wensen en de mogelijkheden.

Onze persoonlijke aanpak en ervaring zijn dan ook een grote meerwaarde. Dit uit zich in de vele details waarmee rekening gehouden wordt bij de opmaak van het keukenontwerp.

Een keuken op maat?
Laat je inspireren.

Voor elke ruimte en wens is er een oplossing op maat. We zijn heel trots op onze realisaties. Laat je erdoor inspireren en praat over jouw droomkeuken met ons. Wij maken graag dromen waar.

Moderne transformatie burgerijwoning

Keukenproject te Geraardsbergen

Wit interieur – pure & strakke keukeninrichting

Keukenproject te Lierde

Landelijke keuken met prachtige smeedijzeren details

Keukenrenovatie te Zwalm

Ontdek hieronder meer realisaties

Een renovatieproject?

Ben je van plan om je keuken te renoveren? ACK ondersteunt je in 8 eenvoudige stappen. Lees meer over onze renovatie aanpak:

Een keuken op maat is ook energiezuinig

“Een keuken op maat houdt ook rekening met energie.

ACK Beter Wonen is een pionier in duurzame keukenbouw.  We delen graag onze visie op de energiezuinige keuken.”

__  Peter Temmerman, ACK Beter Wonen

Hoe wij dromen waarmaken

Hoe wij jou stap voor stap begeleiden en ontzorgen: voor, tijdens & na de interieurwerken.

Bij een intake gesprek peilen we naar je verwachtingen en levensomstandigheden en ‘lezen’ we de ruimte. In onze showroom kan je materialen ontdekken in onze stalenruimte en opstellingen of indelingen bekijken. Daarnaast zijn er nog veel aandachtspunten om rekening mee te houden tijdens een intake gesprek.

Bij de opmaak van jouw ontwerp houden we rekening met de verschillende factoren die we besproken hebben tijdens het intake gesprek. Een ontwerp wordt door ons bekeken vanuit verschillende invalshoeken en met aandacht voor duurzaamheid, het praktische en het esthetische aspect van de ruimte.


Verder wordt bij ieder ontwerp een overzichtelijke en gedetailleerde offerte opgemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.

Nadat we van jou een ‘go’ gekregen hebben, kunnen de nodige voorbereidingen getroffen worden voor productie en plaatsing.
Eventueel voorzien wij de coördinatie van onze vaste partners voor de technieken of vloerwerken. De eventuele technische plannen voor de ruimte worden opgemaakt door ACK.

De plaatsingsdatum wordt tijdig naar jou gecommuniceerd zodat je kan plannen.

De plaatsing is een belangrijke schakel bij jouw interieurproject. Door de vakkundige plaatsing besteden wij ook de nodige aandacht en zorg aan de details in de afwerkingsfase.

Wij staan eveneens garant voor service en dienst na verkoop op door ons geplaatste keukens & interieurs. Klanten kunnen ook steeds rechtstreeks contact opnemen via service@ackkeukens.be

Wij organiseren regelmatig workshops & kookdemo’s in onze toonzaal om vooral de keukenklanten nog meer vertrouwd te maken met hun nieuwe toestellen. Het is ook iedere keer een leuke gelegenheid voor een ervaringsuitwisseling tussen klanten onderling. Hou zeker onze website en social media in de gaten en blijf op de hoogte!

Geen keuken op maat zonder deze partners

We hechten veel belang aan een goede samenwerking met kwalitatieve leveranciers. We zijn daarom heel trots op deze partnerships!

Vertel ons je plannen!

Geen idee waar te beginnen? Of ben je net helemaal voorbereid? We helpen je hoe dan ook graag op weg.

Laat je inspireren

Vul onderstaand formulier in en download ons lookbook (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.