Tijdens de eindejaarsperiode is onze toonzaal gesloten van 25 december t.e.m. 2 januari.

Logo ACK - Beter Wonen

Onze missie als familiebedrijf.

“Bijdragen aan een schonere wereld”

‘Beter Wonen’ gaat verder dan het realiseren van mooie interieurontwerpen
en het piekfijn afwerken van een project.

Beter wonen en duurzaamheid

Bij ACK Beter Wonen nemen we onze verantwoordelijkheid.
Om in de toekomst te kunnen blijven genieten van al het moois dat deze wereld te bieden heeft. Dat doen we op verschillende manieren:

  • Selectief gebruik van materialen voor de realisatie van keukens en interieurs met als belangrijkste parameter de levensduur. Een tweede belangrijke parameter is de ecologische voetafdruk bij de productie: van hout tot afgewerkt meubelpaneel. Denk hierbij o.a. aan de FSC labeling voor hout uit duurzaam beheerde bossen.
  • Duurzaam advies en begeleiding voor onze klanten: uitdenken van doordachte en kwalitatieve constructies. We ontwerpen ruimtes die rekening houden met toekomstige behoeften van de klant en selecteren bijvoorbeeld toestellen op basis van energie-efficiëntie (bewust omgaan met energie).
  • Inzetten op een duurzaam bedrijfsbeleid en rechtstreekse ondersteuning van regionale initiatieven voor een meer duurzame wereld: onze samenwerking met organisatie GoForest speelt hierbij een belangrijke rol.

Beter wonen en welzijn

Naast het duurzaamheidsdenken is het welzijn van de mensen rondom ons iets wat ons nauw aan het hart ligt en dat sterk verankerd zit in ons bedrijfs-DNA. Concreet willen we aandacht schenken aan:

  • het welzijn van onze eigen mensen die dagelijks onze klanten bijstaan met raad en daad. We zetten ons in voor een open, familiale bedrijfscultuur waarin de mensen zich goed kunnen voelen en waar de nodige aandacht wordt geschonken aan zelfontplooiing. Denk hierbij aan bijscholing, teamevenementen maar evenzeer de tijd nemen om af en toe “een goede babbel” met iemand te hebben.
  • het welzijn van onze klanten: het uiteindelijk doel is dat de klant zich gelukkig voelt in zijn nieuw interieur of keuken. Dit bereiken we door aandacht te besteden aan de specifieke persoonlijke details voor elke klant.
  • welzijn van (hulpbehoevende) mensen rondom ons: wij zijn er rotsvast van overtuigd dat we als organisatie een bredere rol hebben in de (lokale) samenleving. Naast de lokale clubs en verenigingen die we ondersteunen hebben we bijzondere aandacht voor zij die extra hulp nodig hebben. 

Waarom kiezen voor ACK
als je interieurpartner?

Hoge betrokkenheid als familiebedrijf.

Bijzondere aandacht voor duurzaamheid en energie efficiëntie.

Focus op comfort & design.

Laat je inspireren

Vul onderstaand formulier in en download ons lookbook (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.