Logo ACK - Beter Wonen

Keukens op maat

De keuken vormt het hart van je woning! In deze ruimte zien we meer en meer functies samenkomen: samen een glas drinken, koken, opbergen…

Een keuken waarin men jarenlang kan genieten vraagt van bij het begin een doorgedreven persoonlijke aanpak waarbij comfort en duurzaamheid centraal staan.

Van in het prille begin was keukeninrichting ons paradepaardje. Dit uit zich in de vele details waarmee rekening gehouden wordt bij de opmaak van het keukenontwerp.

“De laatste jaren kunnen we het thema ‘energie’ niet wegdenken uit de keuken. Op dit vlak willen wij een pionier zijn en onze klanten inspireren en bijstaan met raad en daad in efficiënte oplossingen om hun energiegebruik te optimaliseren.”

Keukenrealisaties

We zijn trots op onze realisaties. Daarom delen we ze graag met jou!

eiland met zitgedeelte keuken

Project A

stijlvol hedendaags wonen
witte maatkeuken

Project LG

leefruimte en keuken in eigentijdse stijl
landelijk hedendaagse keuken

Project BL

Creatief gebruik van de ruimte!

Ontdek hieronder meer realisaties

Vertel ons je plannen!

Geen idee waar te beginnen? Of ben je net helemaal voorbereid? We helpen je hoe dan ook graag op weg.

ACK - vertel ons je plannen

Onze werkwijze

Hoe wij jou stap voor stap begeleiden en ontzorgen: voor, tijdens & na de interieurwerken.

Bij een intake gesprek peilen we naar je verwachtingen en levensomstandigheden en ‘lezen’ we de ruimte. In onze showroom kan je materialen ontdekken in onze stalenruimte en opstellingen of indelingen bekijken. Daarnaast zijn er nog veel aandachtspunten om rekening mee te houden tijdens een intake gesprek.

Bij de opmaak van jouw ontwerp houden we rekening met de verschillende factoren die we besproken hebben tijdens het intake gesprek. Een ontwerp wordt bekeken vanuit de praktische kant, esthetische en duurzaamheidsperspectief.

Verder wordt bij ieder ontwerp een overzichtelijke en gedetailleerde offerte opgemaakt zodat je weet waar je aan toe bent.

Nadat we van jou een ‘go’ gekregen hebben, kunnen de nodige voorbereidingen getroffen worden voor productie en plaatsing. Eventueel voorzien wij de coördinatie van onze vaste partners voor de technieken of vloerwerken. De eventuele technische plannen voor de ruimte worden opgemaakt. De plaatsingsdatum wordt tijdig naar jou gecommuniceerd zodat je kan plannen.

Onze plaatsers komen langs om jouw ruimte in te richten volgens de regels van de kunst 

Wij staan eveneens garant voor service en dienst na verkoop op door ons geplaatste keukens & interieurs. Klanten kunnen steeds contact opnemen via service@ackkeukens.be

Wij organiseren regelmatig workshops in onze toonzaal om vooral de keukenklanten nog meer vertrouwd te maken met hun nieuwe toestellen. Het is ook iedere keer een leuke gelegenheid voor een ervaringsuitwisseling tussen klanten onderling.

Onze partners

We hechten veel belang aan een goede samenwerking met kwalitatieve leveranciers. We zijn daarom heel trots op deze partnerships!

ACK - bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Op zoek naar advies en begeleiding voor jouw project? Wij helpen je graag verder.

Laat je inspireren

Vul je e-mailadres in en download ons lookbook (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.