Tijdens de eindejaarsperiode is onze toonzaal gesloten van 25 december t.e.m. 2 januari.

Logo ACK - Beter Wonen

Fenix NTM interieurplaat: innovatief materiaal voor keuken- en interieurtoepassingen

fenix nano in keuken

| Delen via: 

Al van bij de lancering van dit innovatieve plaatmateriaal, is Fenix NTM enorm geliefd voor hedendaagse keukens en interieurs. De bijzondere eigenschappen en looks zorgen ervoor dat dit materiaal op verschillende manieren toepasbaar is binnen je woning. Hieronder ontdek je wat Fenix NTM precies is en hoe je het kan gebruiken in je keuken of interieur.

Maak een vrijblijvende afspraak in de showroom om Fenix NTM in het echt te bekijken

 

Wat is Fenix NTM?

Fenix NTM is een plaatmateriaal dat voor diverse interieurtoepassingen wordt gebruikt en in verschillende diktes te verkrijgen is. Fenix NTM zie je ook verschijnen in de literatuur omtrent keuken- en interieurtrends.

De voornaamste en unieke eigenschappen zijn:

  • Extreem mat oppervlak (lage reflectiegraad)
  • Zacht aanvoelend
  • Anti-vingerafdruk
  • Thermische herstelling (krasjes) mogelijk

Fenix NTM interieurplaat, in en rond de keuken: 3 courante toepassingen

Hieronder geven wij vanuit onze expertise alvast 3 courante toepassingen – er zijn er uiteraard veel meer – in en rond de keuken.

1. Kastafwerking in Fenix Nano

(Keuken)kasten kunnen afgewerkt worden in Fenix NTM.  In tegenstelling tot andere laminaatsoorten voor de keuken, zorgt Fenix NTM voor een zachte en zeer matte afwerking. Dit geeft niet alleen een aangenamer gevoel, het oogt ook bijzonder stijlvol en verfijnd.

Je hoeft niet te vrezen voor vingerafdrukken op deurtjes. Door de nanotech coating verdwijnen deze kort na aanraking. De zachte coating zorgt voor een bijzonder gevoel bij het vastnemen van de kastfronten. Ook hier geeft de matte look een minder hard beeld dan bij andere materialen, zoals het gewone laminaat.

Fenix NTM is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je kan dit materiaal dus in quasi ieder ontwerp en interieur integreren.

2. Werkbladen in Fenix Nano

Fenix NTM wordt in hedendaagse keukens ook als werkblad gebruikt. Naast de eerder genoemde eigenschappen biedt de nano coating ook de mogelijkheid om eventuele krasjes in het werkbladoppervlak thermisch te herstellen. Fenix is eveneens geschikt voor contact met bijvoorbeeld voeding of kruiden, wat noodzakelijk is voor een werkblad.

Liever een werkblad in natuursteen?
Lees hier meer over de verschillende afwerkingen van keukenbladen in natuursteen.

3. Pivoterende deuren en ontbijtkasten in Fenix Nano

Fenix Nano leent zich bijzonder goed voor pivoterende deuren of ontbijtkasten – kasten die vaak aangeraakt worden. Fenix Nano heeft een anti-vingerafdruklaag. Dit betekent dat na aanraking van het deuroppervlak er nauwelijks nog vlekken te zien zijn. Deze eigenschap vind je niet bij andere laminaatsoorten voor de keuken.

Daarnaast hebben dergelijke deuren vaak een groot oppervlak. De matte afwerking oogt ook hier heel aangenaam en modern.

 

Wil je de Fenix NTM interieurplaat in werkelijkheid eens  zien en voelen? Spring dan gerust binnen in onze showroom, wij helpen je graag verder.

Vertel ons je plannen!

Geen idee waar te beginnen? Of ben je net helemaal voorbereid? We helpen je hoe dan ook graag op weg.

ACK - vertel ons je plannen

Laat je inspireren

Vul onderstaand formulier in en download ons lookbook (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.