Tijdens de eindejaarsperiode is onze toonzaal gesloten van 25 december t.e.m. 2 januari.

Is je keuken aan renovatie toe?
7 redenen voor een nieuwe keuken

Heb je het gevoel dat je toe bent aan een nieuwe keuken, maar ben je niet zeker of het al tijd is voor een volledige renovatie? 

Je keuken renoveren is een grote investering en die zal je dus niet zomaar doen. Daarom is het belangrijk om op het juiste moment de knoop door te hakken voor een nieuwe keuken.

De redenen waarom mensen een nieuwe keuken willen, zijn vaak heel divers. Toch zien we in de praktijk een aantal veelvoorkomende situaties die de aanzet vormen tot een keukenrenovatie.

We hebben deze factoren voor je opgelijst in een downloadbaar e-book. Het kan een handige leidraad zijn als je momenteel overweegt om je keuken te vernieuwen of als je iemand kent die aan het twijfelen is.

Nieuwe keuken of renovatie?

Heeft het meer zin om je verouderde keuken te renoveren of is het beter om een volledig nieuwe keuken te laten plaatsen? 

Dat hangt uiteraard af van de situatie en je wensen. Een keukenrenovatie is interessant als je bepaalde elementen wil vervangen zonder ze van plaats te veranderen. Denk aan het plaatsen van een nieuwe spoelbak, het veranderen van de kleur van de kastdeuren of het aanpassen van je keukenblad. 

In vele gevallen zien we dat het plaatsen van een volledig nieuwe keuken gewoon een betere keuze is dan een keukenrenovatie. Bijvoorbeeld wanneer je keukenonderdelen een heel andere plaats wil geven, of wanneer je keuken al heel wat jaren op de teller heeft staan. Als je een oude keuken renoveert is het risico zeer groot dat je over een aantal jaar opnieuw moet renoveren, waardoor je juist meer kosten hebt. 

Ook wanneer in functie van nieuwe keukenapparatuur water- en/of elektriciteitsleidingen aangelegd moeten worden, kan een nieuwe keuken echt een slimmere keuze zijn. 

Ontdek 7 momenten waarop je toe bent aan een nieuwe keuken

Ons e-book komt dadelijk jouw richting uit!

Vul onderstaand formulier in om het e-book te ontvangen.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.

Laat je inspireren

Vul onderstaand formulier in en download ons lookbook (PDF).

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met ons privacybeleid.